Spa Oxi Booster
Spa Oxi Booster
Delphin Spa

Spa Oxi Booster

Tehokkaaseen shokkidesinfiointiin

33,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 7 työpäivää

Spa Oxi Booster on erittäin tehokas aktiivihapen ja kloorin yhdistelmä. Se vaikuttaa hyvin nopeasti ja kirkastaa samean veden lyhyessä ajassa. Se sopii ennen kaikkea allasveden shokkikäsittelyyn esimerkiksi suuren rasituksen tai altaan käyttöönoton yhteydessä, mutta sitä voidaan käyttää myös pitkäkestoiseen klooraukseen.

Tarkista veden pH-arvo testiliuskan avulla ja korjaa tarvittaessa. pH-arvon tulee olla 7,0–7,4 ja kloorin määrän 1,0–3,0 mg/l (ppm). Seuraavat annosteluohjeet ovat viitteellisiä, ja niitä on ehkä muutettava allasveden arvojen mukaan.

Annostus: Shokkikäsittely: 20–30 g (4–6 tl) / 1000 l vettä. Pitkäkestoinen klooraus: 3–6 päivän välein 30 g (6 tl) / 1000 l vettä.

Käyttö: Liuota Spa Oxi Booster -rakeet ämpärilliseen vettä ja valuta liuos hitaasti allasveteen. Varoitus! Älä käytä ainetta muiden kemikaalien kanssa. Rakeiden liuetessa voi syntyä vaarallisia kaasuja (klooria). Ulkoporealtaalle tarkoitettujen aineiden täydentävä käyttö on kuitenkin sallittua.

Tuotekuvaus: Kiinteitä rakeita. Käyttötarkoitus: Allasveden hoito. Ensiapu: Myrkytysoireet voivat ilmaantua vasta usean tunnin kuluttua. Tämän vuoksi lääkärinvalvonnan tulee jatkua vähintään 48 tuntia onnettomuuden jälkeen. Altistus hengitysteitse: Huolehdi raittiin ilman saannista. Jos altistus aiheuttaa ärsytysoireita, ota yhteyttä lääkäriin. Altistus ihon kautta: Ihokosketus ei yleensä aiheuta ärsytystä. Altistus silmien kautta: Huuhtele avoimia silmiä juoksevalla vedellä usean minuutin ajan. Jos ärsytysoireet jatkuvat, ota yhteyttä lääkäriin. Altistus nieltynä: Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin. Ympäristövaikutukset: Vesiympäristölle mahdollisesti haitallinen. Ainetta ei saa joutua pohjaveteen, vesistöihin eikä viemäriverkkoon. Pienikin määrä ainetta pohjavedessä voi pilata juomaveden. Vesistöissä myrkyllinen kaloille ja planktonille. Erittäin myrkyllinen vesieliöille. Säilytys ja kuljetus: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Kuljetettava ja säilytettävä pystyasennossa, alkuperäisessä tuotepakkauksessa, viileässä ja suojattuna suoralta auringonvalolta. Ota huomioon vaara- ja turvalausekkeet.